Bogreception, fernisering og ny hjemmeside

Du inviteres hermed til bogreception og fernisering på min udstilling “Et Requiem for det Kapitalocæne”. Det sker på Enghave Plads 17, 4.th – fredag d. 8/9 fra 16-19. Udstillingen er derudover åben fra 9/9 til 16/9 fra 14-17

Jeg har ikke skrevet blog-indlæg her i evigheder. Bl.a. fordi GDPR-reglerne betød, at jeg skulle lave ændringer i min mailing-liste, som jeg ikke kunne overskue. Derfor her bare et sidste opslag for at annoncere at jeg flytter mine aktiviteter over til den nye hjemmeside sannebjerg.dk, hvor jeg forsøger at koble mine kunstneriske og politiske udtryk tættere sammen. Hvis du har lyst at følge med i det, er du yderst velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet der.

Håber at se dig enten her eller der 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *